Sperm Bankası, Sperm Bağışında Bulunanlara Ücretsiz iPhone 6s Veriyor!

Son günlerde bir iPhone 6s sahibi olmak için yalnızca paraya ihtiyaç duyulmadığına yönelik haberler duymaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz hafta içerisinde iPhone 6s alabilmek adına böbreklerini satan Wu ve Huang isimli iki gençten bahsetmiştik. Şimdi de Çinl

Sperm Bankası, Sperm Bağışında Bulunanlara Ücretsiz iPhone 6s Veriyor!

Son günlerde bir iPhone 6s sahibi olmak için yalnızca paraya ihtiyaç duyulmadığına yönelik haberler duymaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz hafta içerisinde iPhone 6s alabilmek adına böbreklerini satan Wu ve Huang isimli iki gençten bahsetmiştik. Şimdi de Çinli Renji Hastanesi, sperm bağışını arttırmak adına ilgi çekici bir kampanyabaşlattı.

Çinli yerel sitelerin belirttiklerine göre Renji Hastanesi,17ml örnek için 6000 Yuan (yaklaşık 950 dolar) ya da isteklerine göre iPhone 6s verebileceklerini belirtiyor. Tabii ikide bir gidip ‘dur sperm bağışlayayım da yine iPhone 6s alayım’ gibi bir durum yok. Öncelikle bağışta bulunacak kişilerde aranan bazı kriterler var. Örneğin en az 165 cm boyunda, genetik hastalığı bulunmayan ve eğitimli olunması bekleniyor. En önemlisi de sperm bağışlarının 48 gün aralıklarla yapılması gerekiyor. (bunu ticarete dökmek isteyen Çinliler kesin çok üzülmüştür)

5000-001.jpg

O değil de Wu ve Huang acaba iPhone 6s alabilmek için böbreklerini satmışlar mıdır? Eğer satmışlarsa ve bu sperm mevzusundan haberleri varsa (ki muhakkak vardır, sonuçta bu arkadaşlar da Çinli) bu sefer gerçekten kafayı yemiş olabilirler. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem