Söz gerek yok hainsiniz!

 Türkiye'nin değişik şehirlerinden kongre için Ankara'ya gelen BDP 'liler, polis arama noktalarından geçtikten sonra salona alınmaya başlandı. Saat 10.00'da başlayan kongreye bin 190 delege katılıyor. Kongrede Eşbaşkan, Parti Meclisi ve Disiplin Kurulu se

Söz gerek yok hainsiniz!

 

Türkiye'nin değişik şehirlerinden kongre için Ankara'ya gelen BDP 'liler, polis arama noktalarından geçtikten sonra salona alınmaya başlandı. Saat 10.00'da başlayan kongreye bin 190 delege katılıyor. Kongrede Eşbaşkan, Parti Meclisi ve Disiplin Kurulu seçimi yapılacak. 
 
Emniyet güçlerinin geniş güvenlik önlemi aldığı kongrede, teröristbaşı Abdullah Öcalan lehine sloganlar atıldı. Salonda bir grup, yüzlerini saklayarak Öcalan posteri açmaya çalıştı. Bu sırada kongrenin sunuculuğunu yapanlar anons yaptı. Salonda zaten büyük bir Öcalan posteri olduğu belirtildi ve başka postere gerek olmadığı ifade edildi. Bu sırada kongreye katılanlar ayağa kalkarak Öcalan lehine slogan attı. 
 
Kongrede ayrıca Uludere olayına ilişkin posterler de yer alıyor. Kürtçe ve Türkçe "Cezaevlerinde tecrit ve işkenceye hayır, Özerk Kürdistan Demokratik Türkiye, Demokratik Özerklik Statümüzdür reddedilemez, Barışın elçisi İmralı'da, Öcalan'a özgürlük, Direnerek özgürlüğe yürüyoruz" yazılı posterler asıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler