Soylu'ya bir destek de Trabzonspor'dan

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Saral yapmış olduğu yazılı açıklama ile Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'ya destek verdi. Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Saral, DİSK  Olağan Genel Kurulu'nda Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakan

Soylu'ya bir destek de Trabzonspor'dan

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Saral yapmış olduğu yazılı açıklama ile Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'ya destek verdi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Saral, DİSK  Olağan Genel Kurulu'nda Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'ya yapılan sözlü saldırıyı sosyal medya hesabından yayınladığı açıklama ile kınadı.
 
DİSK Olağan Genel Kurulu'nda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik yapılan sözlü saldırıya tepkiler devam ediyor. Son olarak Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Gökhan Saral bir açıklama yaparak bahsi geçen saldırıyı kınadı.
 
Gökhan Saral yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi.
 
"Terörle mücadele edildiği için 'Katil devlet' bağıranların izan ve vicdanları hendeklere gömülü kalmadıysa yaptıkları apaçık ihanettir.Provokatörleri kınıyor, hak ettikleri cevabı verdiği için Bakanımız Süleyman Soylu'yu tebrik ediyorum. Terörü ve yandaşlarını lanetliyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem