Soylu yeni parti binasını gezdi!

Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, ayağının tozuyla AK Parti Trabzon yeni il Başkanlığı binasını gezdi. Dün gece milletvekilleri ve milletvekili adayları ile Trabzon'a gelen Süleyman Soylu, bugün ilk olarak, ayağının tozuyla Meydan Parkının hemen karşı

Soylu yeni parti binasını gezdi!

Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, ayağının tozuyla AK Parti Trabzon yeni il Başkanlığı binasını gezdi.

Dün gece milletvekilleri ve milletvekili adayları ile Trabzon'a gelen Süleyman Soylu, bugün ilk olarak, ayağının tozuyla Meydan Parkının hemen karşısındaki yeni AK Parti  Trabzon İl binasını gezerek incelemelerde bulundu.

Yeni Ak Parti İl başkanlığını binasındaki incelemelerini tamamlayan Soylu, Atatürk Alanı'ndaki esnaflara hayırlı işler diledi.  Daha sonra ise vatandaşlarla bir süre sohbet etti, bazı vatandaşlarla da hatıra fotoğrafı çekildi.

Vatandaşlar tarafından sevgi gösterisinde bulunduğu Süleyman Soylu için  " Trabzon için Süleyman Soylu bir şans, 7 Haziran seçimlerinde Trabzon'da gecesini gündüzüne katarak çok iyi bir çalışma yaptı. Herkesle kucaklaştı, herkesin ayağına gitti, Yine bu seçimde Soylu'dan aynı çalışmayı bekliyoruz. Allah kendisine güç ve kuvvet versin" dediler.

dsc_0083.jpg

dsc_0090.jpg

dsc_0095.jpg

dsc_0098.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler