Soylu: "Trabzonspor'dan şampiyonluk bekliyoruz"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, "Bu ülkenin bütün dünyaya ihraç edeceği en büyük zenginliği medeniyet mirasımızdır" dedi.   İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Başbakanlık Etik Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sedat Murat tarafından organ

Soylu: "Trabzonspor'dan şampiyonluk bekliyoruz"
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, "Bu ülkenin bütün dünyaya ihraç edeceği en büyük zenginliği medeniyet mirasımızdır" dedi.
 
İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Başbakanlık Etik Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sedat Murat tarafından organize edilen Karadenizliler Gecesi'ne katılan Soylu, Türkiye'nin önde gelen akademisyenleriyle birlikte anlamlı bir toplantıda yer aldığı için duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
 
Programda davetlilere hitaben konuşan Soylu, "Allah bu güzel memleketi, bu cenneti bizlere bahşetmiş. Bizim için en önemli mesele bu ülkeyi güçlü kılmak, zengin kılmak, özgür kılmak ve bu ülkeyi yarınlara güçlü bir şekilde taşımaktır" dedi.
 
img_20151226_083929.jpg
 
Siyasetçiler olarak taşıdıkları sorumlulukların farkında olduklarını belirten Soylu, şunları kaydetti:
 
"Biz siyaset alanında, devlet yönetiminde, buradaki çok kıymetli dostlarımız da kendi alanlarında kolları sıvayarak 21. yüzyılın bize sağladığı o güzel imkanları, iyi fırsatları ve şu anda etrafımızdaki coğrafyada bir ateş çemberi varken bunların tam ortasında ayakta duran, farkındalığını hissettiren, bütün dünyaya ve etrafımızdaki coğrafyaya medeniyetimizin tüm zenginliklerini anlatan bir anlayışı yarına hep birlikte taşımak zorundayız. Giydiğimiz forma Türkiye formasıdır, giydiğimiz forma insanlık formasıdır ve giydiğimiz forma bu büyük medeniyetin yarına taşınma formasıdır. Bu ülkeyi zengin yapma sorumluluğumuz kadar şu masalarda bulunan kültürümüzü hasarsız yarına taşıma sorumluluğumuz da var. Bu ülkenin en büyük zenginliği ve bütün dünyaya belki de ihraç edeceği en büyük zenginliği medeniyet mirasımızdır." 
 
Geceye katılan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'ya da seslenen Bakan Soylu, "Gelecek sene, kuruluşunun 50. yılında Trabzonspor'dan şampiyonluk bekliyoruz" dedi.
 
img_20151226_083934.jpg
 
img_20151226_083940.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler