Soylu: 'Herkes belirlenen yaşta'

Bakan Süleyman Soylu, emeklilikte yaşa takılanlar konusunda yaptıkları değerlendirmenin acık olduğunu söyleyerek, böyle bir çalışmaları olmadığını, eğer bir reform yapılmak isteniyorsa herkes belirlenen yaşta emekli olması gerektiğini söyledi.    Çalışma

Soylu: 'Herkes belirlenen yaşta'
Bakan Süleyman Soylu, emeklilikte yaşa takılanlar konusunda yaptıkları değerlendirmenin acık olduğunu söyleyerek, böyle bir çalışmaları olmadığını, eğer bir reform yapılmak isteniyorsa herkes belirlenen yaşta emekli olması gerektiğini söyledi. 
 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı  Trabzonlu Süleyman Soylu TBMM’de yapılan Kanun Tasarısı görüşmelerine katıldı ve burada Milletvekillerinin sorularını yanıtladı.
 
Bakan Soylu, Türkiye’nin Sosyal Güvenlikte reform yaptığını, bu reformda yaş değerlendirmesi sonra kadınlarda 60, erkeklerde 65 getirildiğini belirterek, emeklilikte yaşa takılmanın bütün çalışanların hakkı olduğunu Sosyal Güvenlik sisteminin gelir – gider dengesi gözetmek zorunda olduklarını, tam rakamın belli olmadığını, bir Sosyal Güvenlik sistemi reformunun tam olarak yapılması isteniyorsa herkesin belirlenen yaşta emekli olacağını ifade etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem