Şota hataları anlattı

Süper Lig'de Cumartesi günü deplasmanda Osmanlıspor'la karşılaşacak olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Şota denetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisler'inde gerçekleştirilen antrenmanda Gürcü teknik adam futbolcularına uyarıla

Şota hataları anlattı

Süper Lig'de Cumartesi günü deplasmanda Osmanlıspor'la karşılaşacak olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Şota denetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisler'inde gerçekleştirilen antrenmanda Gürcü teknik adam futbolcularına uyarılarda bulundu.

Galatasaray maçında yapılan hataları futbolcularına tek tek anlatarak uyaran Şota özellikle forvet oyuncularına pozisyonlarda daha dikkatli olmalarını ve mutlaka daha hareketli olmalarını söyledi.

Öte yandan bileği burkulan Mustafa Yumlu ile U21 maçında sakatlanan Deniz Yılmaz ve Sefa Yılmaz idmana katılmazken sakatlığı süren Bourceanu ise yan sahada takımdan ayrı düz koşu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem