Sosyal medyadaki PKK propagandasına dikkat !

Sosyal medyada paylaşılan "Kürt kökenli bir işçi Eskişehir'de darp edildi" iddiasına ilişkin fotoğrafın, Suriye'nin başkenti Şam'da çekildiği ortaya çıktı. Uzmanlar, terör örgütünün kara propagandasına inanılmamasını istedi.Yapılan açıklamada, son günlerd

Sosyal medyadaki PKK propagandasına dikkat !

Sosyal medyada paylaşılan "Kürt kökenli bir işçi Eskişehir'de darp edildi" iddiasına ilişkin fotoğrafın, Suriye'nin başkenti Şam'da çekildiği ortaya çıktı. Uzmanlar, terör örgütünün kara propagandasına inanılmamasını istedi.

Yapılan açıklamada, son günlerde bazı sosyal medya organlarında paylaşılan fotoğraflarda, Eskişehir'de Kürt kökenli bir işçinin darp edildiği yönünde asılsız paylaşımların olduğu görüldüğü belirtildi. Eskişehir'de gerçekleştiği iddia edilen olay fotoğrafının, aslında Suriye'nin başkenti Şam'da hırsızlık yaparken yakalanan bir Filistinlinin darp edildikten sonra çekildiği ortaya çıktığı anlatılan açıklamada, "Tamamen provokatif amaçlı olan bu paylaşımların halkımız arasına nifak sokmak ve tamda terör örgütünün amaçladığı gibi vatandaşlarımız arasında etnik kimlik kavgası çıkarmak olduğu aşikardır. Vatandaşlarımızın bu ve bundan sonra olabilecek asılsız haberler ve sosyal medya paylaşımlarına itibar etmemeleri, terör örgütleri ve destekçilerinin halkımızı birbirine düşürme tuzaklarına karşı sağduyulu davranmaları hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler