Sony, Attığı Tweet’le Daha İlk Günden Apple’la Uğraşmaya Başladı

Apple, lansmana başlamadan önce Siri’yle ilgili bir özellik çıkarmıştı. ‘Hey Siri, give us a hint’, yani ‘Hey Siri, bize ipucu ver’ diyerek etkinlikte neler yaşanacağına dair bilgiler vermesi isteniyordu. Dün akşam yapılan etkinliğe vurgu yapmak için Siri

Sony, Attığı Tweet’le Daha İlk Günden Apple’la Uğraşmaya Başladı

Apple, lansmana başlamadan önce Siri’yle ilgili bir özellik çıkarmıştı. ‘Hey Siri, give us a hint’, yani ‘Hey Siri, bize ipucu ver’ diyerek etkinlikte neler yaşanacağına dair bilgiler vermesi isteniyordu. Dün akşam yapılan etkinliğe vurgu yapmak için Siri’yi kullanan Apple’a ilk taş Sony’den geldi.

Apple’ın bu özelliğini kullanarak ‘Hey Sony, give us a hint’ (Hey Sony, bize ipucu ver) şeklinde değiştiren Sony’nin bu ipucunun metne çevrilmesinden sonra ‘Game on!’, yani ‘Oyun başlasın’ ifadesi ortaya çıkıyordu. #SonyBanter, yani #SonyTakılması hashtag’iyle paylaşılan aşağıdaki tweet’in oldukça zekice hazırlanmış bir kurguya sahip olduğunu anlayabiliyoruz.

 

 

 

 

 

 

Kısacası ‘biz bu savaşa hazırız’ demeye getiren Sony, bir hafta önce duyurdukları Xperia Z5 ailesiyle yeni iPhone’lara karşı en büyük rakip olduklarını ima etmeye çalıştı. Cihazların duyurulmasının ardından fiyatların büyük tepki çekmesinden dolayı ufak bir indirime giden Sony’nin fiyat olarak (özellikle Xperia Z5 Premium) neredeyse aynı seviyelerde seyrettiği iPhone 6s ve 6s Plus’la gerçekten rekabet halinde olup olamayacağını anlamak için ürünlerin piyasaya çıkışını beklemek zorundayız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem