Son fotoğrafı Dünyayı sladı

Haber61 – Haber Servisi – TSK'nın düzenlediği operasyonda Süleyman Şah Saygı Karakolu'nun tahliyesi sırasında şehit olan Trabzonlu astsubay Halit Avcı’nin Trabzon’un Maçka ilçesi Gürgen Ağaç’ta ki baba evine bayrak asıldı. Şehit Astsubay’ın yakınları eve

Son fotoğrafı Dünyayı sladı

Haber61 – Haber Servisi – TSK'nın düzenlediği operasyonda Süleyman Şah Saygı Karakolu'nun tahliyesi sırasında şehit olan Trabzonlu astsubay Halit Avcı’nin Trabzon’un Maçka ilçesi Gürgen Ağaç’ta ki baba evine bayrak asıldı. Şehit Astsubay’ın yakınları eve akın ederken Köyde ise yas ilan edildi.

Öte yandan; Kara Kuvvetleri Komutanlığından Foto Film görevlisi olarak Astsubaylığının icra eden şehit Astsubay Avcı’nın operasyon sırasında çekilen ve basına yer alan fotoğrafları kendi makinesi ile çektiği öğrenildi. Son görevinde çekmiş olduğu fotoğraflar dünya gündemine oturdu. 

 

1045936_94efa5f91d033a94c65e1df95e306775.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem