Son Dakika Haberleri: Polise Silahla Saldıran Şüpheli Yakalandı

Son Dakika Haberleri: Beyoğlu'nda 6 Ocak tarihinde polis ekibine ateş açarak bir polis memurunu yaraladığı iddia edilen 1 şüpheli, Diyarbakır'da gözaltına alındı. Edinilen bilgilere göre, 6 Ocak tarihinde devriye gezen polis ekibine açarak bir polisi yara

Son Dakika Haberleri: Polise Silahla Saldıran Şüpheli Yakalandı

Son Dakika Haberleri: Beyoğlu'nda 6 Ocak tarihinde polis ekibine ateş açarak bir polis memurunu yaraladığı iddia edilen 1 şüpheli, Diyarbakır'da gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, 6 Ocak tarihinde devriye gezen polis ekibine açarak bir polisi yaraladıktan kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatılmıştı. İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri başlatılan çalışma kapsamında şüphelilerden birinin Diyarbakır'a kaçtığını tespit etmesi üzerine Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü irtibata geçerek şüphelinin eşkal ve kimlik bilgilerini paylaştığı öğrenildi.

Diyarbakır'da Lezgin ve Yusuf İslam Caddelerinde uygulama yapan polis ekipleri, durumlarından şüphelendikleri Nimetullah Ç. (23) ile Ece G'yi (20) GBT uygulaması yaptı. Yapılan GBT uygulamasında Nimetullah Ç'nin "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan arama kaydı bulunduğu ve Beyoğlu'nda kimlik kontrolü yapmak isteyen polis ekibine silahla ateş açarak kaçan 3 şüpheliden biri olduğu anlaşılması üzerine gözaltına alındı.

Gözaltına alınan Nimetullah Ç. ile kız arkadaşı olduğu belirtilen Ece G, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğüne götürülerek ifadelerinin alındığı öğrenildi. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan şüpheliler daha sonra İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne gönderildi.

6 Ocak 2016 tarihinde Sururi Mahallesi Keramet Çıkmazı Sokak'ta polis memurlarına silahla ateş açılmış ve bir polis memuru yaralanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler