Son bekleyiş

Aksaray’da, Ankara’dan otomobille gelen babasını emniyet şeridinde bekleyerek karşılayan 35 yaşındaki Gökay Kama, babasıyla hasret giderdiği sırada kamyonun çarpmasıyla can verdi. Kazada, 4 kişi de yaralandı.Kaza, Aksaray Ankara karayolunun 16’ıncı kilome

Son bekleyiş

Aksaray’da, Ankara’dan otomobille gelen babasını emniyet şeridinde bekleyerek karşılayan 35 yaşındaki Gökay Kama, babasıyla hasret giderdiği sırada kamyonun çarpmasıyla can verdi. Kazada, 4 kişi de yaralandı.

Kaza, Aksaray Ankara karayolunun 16’ıncı kilometresinde meydana geldi. 68 KT 862 plakalı aracı ile Ankara’dan gelen babasını karşılamak için Ankara Yolu 16’ncı kilometresinde giden Gökay Kama, aracını emniyet şeridine park ederek babasını bekledi. Kısa süre sonra 06 AR 8023 plakalı otomobille gelen babası İrfan Kama, aracını oğlunun aracının arkasına park ederek baba oğul kısa bir süre hasret giderdi. Baba oğul araçlarına binip evlerine gitmek üzereyken Ankara istikametinden gelen Z.Ç. (35) idaresindeki 01 JN 856 plakalı kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu emniyet şeridinde park halinde olan baba ve oğulun aracına çarptı. Kazada, kamyonun altında kalan oğul Gökay Kama can verirken, araçta bulunan Mehmet Adil (50), Melek Zoroğlu (63), İrfan Kama (59) ve Suphiye Coşkun (68) yaralandı.

Yaralılar gelen ambulanslarla ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kamyon sürücüsü gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler