Son anda kurtuldular!

Ataşehir'de, oğlu ve yeğeniyle birlikte alışverişten dönen bir kadın öğretmenin kullandığı otomobil alev alev yandı. 3 kişi de aleev topuna dönen araştan yara almadan kurtuldu. İŞTE O ANLAR...Alev topuna dönen otomobilden kendilerini dışarıya atan 3 kişi

Son anda kurtuldular!

Ataşehir'de, oğlu ve yeğeniyle birlikte alışverişten dönen bir kadın öğretmenin kullandığı otomobil alev alev yandı. 3 kişi de aleev topuna dönen araştan yara almadan kurtuldu.

 İŞTE O ANLAR...

Alev topuna dönen otomobilden kendilerini dışarıya atan 3 kişi yara almadan kurtuldu. Kozyatağı'ndaki bir alışveriş merkezinden dönen Sakine Taha Miner isimli kadın öğretmen, 12 yaşındaki oğlu Mehmet Taha Miner ve yeğeni ile birlikte dönüş yolunda iken 34 RK 4836 plakalı otomobilinden dumanlar yükselmeye başladı.

Miner hemen otomobili durdurdu, ancak otomobil alevlerin içinde kaldı. Otomobilde bulunanlar kendilerini dışarı atarak olayı yara almadan atlattı. Olay yerine gelen itfaiye, köpük sıkarak yangını söndürürken, hurdaya dönen otomobil tamamen kullanılamaz hale geldi.

Sürücü Miner, “Bir anda dumanlar çıkmaya başladı çıktık arabadan sonra alev aldı. Araçta benden başka oğlum ve yeğenim vardı” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler