Sokak ortasında kadın vuruldu!

İstanbul Ümraniye'de bir kadın, kimliği belirsiz şahıs tarafından sokak ortasında tabancayla vuruldu.Olay, Armağanevler Mahallesi Sancar Sokak 42 numarada bulunan bir binanın yanındaki boş arsada saat 20.45 sıralarında meydana geldi. Kimliği henüz belirle

Sokak ortasında kadın vuruldu!

İstanbul Ümraniye'de bir kadın, kimliği belirsiz şahıs tarafından sokak ortasında tabancayla vuruldu.

Olay, Armağanevler Mahallesi Sancar Sokak 42 numarada bulunan bir binanın yanındaki boş arsada saat 20.45 sıralarında meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen ve yüzünü atkıyla gizleyen bir şahıs, Döndü Gencel (33) adlı bir kadını tabancayla yüzüne ateş açtıktan sonra kayıplara karıştı.

 İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Gencel'i ambulansla Ümraniye Devlet Hastanesine kaldırdı. Kısa sürede olay yerine gelerek incelemelerde bulunan polis ekipleri ise kaçan şahsın yakalanması için çevrede soruşturma başlattı.

Bir süre önce eşinden boşandığı öğrenilen Gencel'in sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler