Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde sokak ortasında bıçaklandı.

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde 30 yaşındaki Ahmet D., kendisini terk eden eşi 27 yaşındaki Ayşe D.'yi yol ortasında bıçakladı.

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde sokak ortasında bıçaklandı.

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde 30 yaşındaki Ahmet D., kendisini terk eden eşi 27 yaşındaki Ayşe D.'yi yol ortasında bıçakladı. Karnından ve bacağından yaralanan genç kadın kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Ayşe D., aralarında şiddetli geçimsizlik bulunan sık sık kavga ettiği eşi Ahmet D.'yi terk edip, babasının evine yerleşti. Ahmet D., iddiaya göre sürekli olarak eşini eve dönmeye ikna etmeye çalıştı, son dönemde de öldürmekle tehdit etmeye başladı. Ayşe D. de bir daha asla dönmeyeceğini, boşanma davası açacağını söyledi.

Ahmet D., bu sabah Hükümet Konağı önünde eşinin önünü kesip konuşmak istediğini söyledi. Eşinin konuşmayı kabul etmemesi öfkeye kapılan Ahmet D., üzerinde taşıdığı bıçağı çekip, Ayşe D.'nin karnına ve bacağına sapladı. Ahmet D. kaçarken, kanlar içinde yere yığılan Ayşe D., çevredekilerin ihbarıyla gelen ambulansla Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Genç kadının hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi. Olayın ardından kaçan Ahmet D. ise polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler