ŞOK OPERASYON! Trabzonlu bakan, işadamı,sponsor...

Mali Şube ekipleri, İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla kamu ihalelerinde fesat ve rüşvet operasyonunu başlattı. Gözaltına alınan 22 kişinin arasında bakanların çocuklarının da olduğu iddia ediliyor.Sabaha karşı başlayan operasyonda önceden tesp

ŞOK OPERASYON! Trabzonlu bakan, işadamı,sponsor...

Mali Şube ekipleri, İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla kamu ihalelerinde fesat ve rüşvet operasyonunu başlattı. Gözaltına alınan 22 kişinin arasında bakanların çocuklarının da olduğu iddia ediliyor.

Sabaha karşı başlayan operasyonda önceden tespit edilen çok sayıda adrese baskın yapıldı. Aralarında Trabzonlu işadamı Ali Ağaoğlu ve Trabzonspor'a yakınlığı ile bilinen ve sponsor da olan Reza Zerrab gibi ünlü isimlerin ve tanınmış işadamlarının da bulunduğu 22 kişi gözaltına alındı.

İstanbul'daki operasyonda gözaltına alınan isimler arasında bakan çocukları bulunduğu bilgisi de geldi.Gözaltına alınanlar, İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Güler ve Ekonomiden sorumlu Devlet Bakanı Zafer Çağlayan'ın oğlu Salih Kaan Çağlayan ve Çevre Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğlu olduğu iddia ediliyor.

Operasyonun diğer illere de sıçrayacağı, gözaltı sayısının artacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem