Sofuoğlu'ndan Başkan Genç'e ziyaret!

Supersport kategorisinde dört kez dünya şampiyonu olan motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'i makamında ziyaret etti.   Başkan Genç ile bir süre sohbet eden Kenan Sofuoğlu dedesinin Trabzonlu olduğunu ve Sakarya'ya göç

Sofuoğlu'ndan Başkan Genç'e ziyaret!
Supersport kategorisinde dört kez dünya şampiyonu olan motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'i makamında ziyaret etti.
 
Başkan Genç ile bir süre sohbet eden Kenan Sofuoğlu dedesinin Trabzonlu olduğunu ve Sakarya'ya göç eden ailelerden olduğunu hatırlattı. Dünya Supersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun Türkiye'nin yetiştirdiği uluslararası alanda birçok başarıya imza atmış bir sporcu olduğunu belirten Başkan Genç ise, kendisini ziyaret eden Sofuoğlu'na teşekkürlerini iletti.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Genç, “Kenan kardeşimiz bir ilki başararak, Türkiye'ye motosiklet sporunda dünya şampiyonluğunu yaşattı. Motosiklet sporunda dört kez dünya şampiyonu olmak kolay bir iş değildir. Ben inanıyorum ki bu genç yaşta daha birçok başarıya imza atarak ülkemize büyük sevinçler yaşatacaktır. Ülkemizden Kenan Sofuoğlu gibi dünya çapında başarılara ve şampiyonluklara imza atan sporcuların yetişmesi, ülkemizin adını uluslararası alanda daha çok duyurması bizi gururlandırıyor. Motosiklet sporunda ülke olarak pek adımızdan söz ettirdiğimizden bahsedemeyiz. Ama Kenan kardeşimiz dört kez şampiyon olarak bu dalda da ülkemize ilkleri yaşattı. Daha genç yaşında, 31 yaşında olması nedeniyle bundan sonra da birçok başarıya imza atacağından eminim” diye konuştu.
 
Ziyarette AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş da yer alırken, Başkan Genç, Kenan Sofuoğlu’na plaket verdi.
 
kenan-sofuoglundan-baskan-ahmet-metin-genc2e-ziyaret-(2).jpg
 
kenan-sofuoglundan-baskan-ahmet-metin-genc2e-ziyaret-(1).jpg
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem