Sofuoğlu, Abdullah Gül'ü ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Dünya Şampiyonu Motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nu Tarabya Köşkü'nde kabul etti.Sofuoğlu saat 14:20'de motosikletiyle Tarabya Köşkü'ne geldi. Sofuoğlu köşke girmeden önce gazetecilerin ricası üzerine meydanda bir tur atarak içeri g

Sofuoğlu, Abdullah Gül'ü ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Dünya Şampiyonu Motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nu Tarabya Köşkü'nde kabul etti.

Sofuoğlu saat 14:20'de motosikletiyle Tarabya Köşkü'ne geldi. Sofuoğlu köşke girmeden önce gazetecilerin ricası üzerine meydanda bir tur atarak içeri girdi. 

Sofuoğlu'nun kullandığı motosiklet başka bir motosiklet eşlik ederken, Sofuoğlu'nun arkasında oturan bir kişi dikkat çekti. Kabul öncesinde millî yarışçı, Cumhurbaşkanı Gül'e, üzerinde ayyıldız olan kaskını hediye etti.

CUMHURBAŞKANI GÜL ÇAĞIRMIŞTI

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'na, yarışlarını takip ettiğini belirterek, Dünya Superbike Şampiyonası'nda birinci olması halinde motosikletiyle Çankaya Köşkü'ne beklediğini söylemişti.

Sofuoğlu şöyle konuşmuştu; "Tebriklerini iletti ve aldığım başarılardan dolayı beni kutladı ve 'Ziyaretime hiç gelmedin ama' dedi. Ben de 'Gelmez olur muyum. İnşallah sezonum biter bitmez ilk işim sizin yanınıza gelmek olacak' yanıtını verdim. Sayın Cumhurbaşkanımız da 'Tamam o zaman. Şampiyon olursan motosikletinle beraber gel yanıma' dedi. Ben de 'Şampiyon olamasam da geleceğim. Sadece şampiyonluğu koymayalım' dedim."

Cumhurbaşkanı Gül'e, Dünya Superbike Şampiyonası'nda genel klasman ikincisi olduğu, şampiyonluk şansı bulunduğu bilgisini verdiğini dile getiren Sofuoğlu, "Şampiyon ya da ikinci, dedim. O da gülümsedi. 'Tabii ki beklerim' dedi. Allah nasip ederse sezon bitiminde ziyaretine gideceğim" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem