Soba yine can aldı!

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, karbonmonoksitten zehirlenen genç kadın ile çocuğu kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti..Edinilen bilgiye göre, Ayyıldız Mahallesi Kümeevler’de ikamet eden Meryem Oruç ve 4 yaşındaki Hüseyin Oruç, akşam saatlerinde

Soba yine can aldı!

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, karbonmonoksitten zehirlenen genç kadın ile çocuğu kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti..

Edinilen bilgiye göre, Ayyıldız Mahallesi Kümeevler’de ikamet eden Meryem Oruç ve 4 yaşındaki Hüseyin Oruç, akşam saatlerinde kömür attıkları sobanın tütmesiyle zehirlendi. Akşam işten dönen baba, eşinin ve çocuğunun hareketsiz yerde yattığını görünce hemen 112’yi arayarak yardım istedi. Sağlık ekipleri, anne ve oğlunu Bandırma Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Anne Meryem Oruç ile oğlu Hüseyin kurtarılamadı. Genç çiftin 2009 yılında evlendiği öğrenildi. Anne ve oğlunnun Dursunbey’in Çamköy Mahallesi’nde toprağa verileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem