Skandal filme Tacikistan'dan sert tepki

İslam'a hakaret eden film, Tacikistan tarafından da kınandı. Tacikistan İslami Diriliş Partisi, düzenlediği basın toplantısında ABD`de çevrilen hakaret içerikli filmi sert bir dille kınadı. Parti tarafından yayınlanan mesajda; “Peygamberin kimliği İslam’ı

Skandal filme Tacikistan'dan sert tepki

İslam'a hakaret eden film, Tacikistan tarafından da kınandı.

 
Tacikistan İslami Diriliş Partisi, düzenlediği basın toplantısında ABD`de çevrilen hakaret içerikli filmi sert bir dille kınadı. Parti tarafından yayınlanan mesajda; “Peygamberin kimliği İslam’ın en yüksek değeridir. Dini değerlere saygı gösterilmelidir” denildi.
 
Açıklamada, İslam’a karşı yapılan bu tür provokasyonların tek hedefinin olduğu ve bunun da dünyada etkisi hızla büyüyen İslam’ın değerini düşürmekten ibaret olduğu belirtildi.
 
Tacik İslami Diriliş Parti yönetimi, uluslararası örgütlere bu tür olayların önüne geçilmesi yönünde çaba harcamaları çağrısı yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler