Şizofren kıza tecavüz ettiler!

Edinilen bilgiye göre, 19 haziran tarihinde gece 23:00 sıralarında 'Alo 156'ya gelen bir ihbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, Altınova ilçesinde kara yolu üzerinde yarı çıplak vaziyette darp edilmiş bir genç kız bularak Ayvalık Devlet Hastanesi

Şizofren kıza tecavüz ettiler!

Edinilen bilgiye göre, 19 haziran tarihinde gece 23:00 sıralarında 'Alo 156'ya gelen bir ihbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, Altınova ilçesinde kara yolu üzerinde yarı çıplak vaziyette darp edilmiş bir genç kız bularak Ayvalık Devlet Hastanesi'ne sevk ettiler. Yapılan araştırma sonucu 19 yaşındaki kızın kimliğinin N.D. olduğu tespit edilirken, cinsel saldırıya maruz kaldığı ve darp edildiği tespit edildi. N.D.'nin aynı gün pazar yerinde kaybolduğu ve şizofreni hastası olduğu, ailesinin ise kayıp müracaatında bulunduğu tespit edildi.

Olayı derinleştiren jandarma ekipleri, kızın hasta olması ve ifade verecek durumda olmaması üzerine, psikiyatri uzmanı nezaretinde mağdureye yer gösterme ve teşhisler yaptırdı. A.E. ve M.Ö. isimli kişiler yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili 2 kişinin daha kimlik tespiti ve arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Adliyeye sevk edilen A.Ö. ve M.Ö, cinsel saldırı ve kişiyi hürriyetinden mahrum kılma suçlarına istinaden tutuklanarak Burhaniye Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem