Size Yalan Söylediğini Anlamanın Yolları

KIPIRDANMAKTırnaklarını mı yiyor? Eliyle koluyla mı oynuyor? Belki de sürekli saçlarıyla ve çenesiyle oynuyor? Bunlar erkek arkadaşınızın yalan söylediğinin işaretleri olabilirler.SEĞİRMEBir erkeğin yalan söylediğini anlamanın en kesin yolu gözünün seğirm

Size Yalan Söylediğini Anlamanın Yolları

KIPIRDANMAK

Tırnaklarını mı yiyor? Eliyle koluyla mı oynuyor? Belki de sürekli saçlarıyla ve çenesiyle oynuyor? Bunlar erkek arkadaşınızın yalan söylediğinin işaretleri olabilirler.

SEĞİRME

Bir erkeğin yalan söylediğini anlamanın en kesin yolu gözünün seğirmesi ya da tiklerinin başlamasıdır.

CEVAP VERMEDEN ÖNCE TEREDDÜT ETMEK

Size cevap vermeden önce tereddüt mü ediyor? Nerede olduğunu hemen cevaplayamıyor mu? Duraksamak asla iyiye işaret değildir.

ANLATTIĞI HİKAYEYİ TERSTEN TEKRARLAYAMIYOR MU?

Eğer bir hikayeyi geriden anlatamıyorsanız, o hikaye doğru değil demektir.

ÇOK FAZLA BAKMAK

Erkek arkadaşınız gözlerinizin içine bakma işini abartıyor mu? Büyük bir ihtimalle yalan söylediği için böyle yapıyor. Aksi takdirde onun yalan söylediğini daha kolay anlarsınız.

HİKAYE SÜREKLİ DEĞİŞİYORSA

Hikayesi ile ilgili onu sorgulamaya başladığınızda hikayede sürekli olarak değişiklikler mi ortaya çıkıyor? Bu yalan söylediğinin kesin bir işaretidir.

SİZİNLE KONUŞURKEN ELLERİNİ CEPLERİNE SOKUYOR

Bu her zaman kesin bir işaret olmasa da yalan söyleyen bir erkek ellerini ceplerine sokabilir.

Siz siz olun, bu işaretlere dikkat edin ve erkek arkadaşınızın size yalan söylemesine izin vermeyin!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem