"Siyasi Partiler Demokrasinin Vazgecilmez Unsurudur"

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, görevine yeni atanan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Nihat Birinci ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul etti.   Siyasi partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından birisi olduğunu ifade eden Vali Öz, "S

"Siyasi Partiler Demokrasinin Vazgecilmez Unsurudur"
Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, görevine yeni atanan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Nihat Birinci ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul etti.
 
Siyasi partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından birisi olduğunu ifade eden Vali Öz, "Siyasi partiler demokrasinin vazgeçilmez unsuru olmakla birlikte, toplumun sesi, demokrasi kültürünün temelidir. İlimizde bütün siyasi partilerimiz büyük bir olgunluk içerisinde, demokrasi çerçevesinde güzel bir çalışma yürütüyorlar. Geçmiş dönemlerde hem mahalli, hem de milletvekili seçimlerinde güzel bir seçim ortamı yaşanmıştı. Huzur ve güven içerisinde bir seçim süreci geçirdik. Önümüzdeki süreçte de yine aynı olgunluk ve güzellik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İlimizin kalkınması, gelişmesi için hep birlikte çalışacağız. Bir yandan terörle mücadele, diğer yandan bölgemizde yaşanan sıkıntılar var. Bu zor süreci iktidarıyla muhalefetiyle birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız. Ziyaretiniz için teşekkür ediyor, yeni yönetime başarı diliyorum" dedi.
 
MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci ise, "Bu ülke hepimizin. Ülkemizin, milletimizin hayrına olan her işte sizlerin yanında olacağız. Bizleri kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem