"Siyasi hayatınızı bitirmezsem namerdim"

Geçtiğimiz günlerde canlı yayında tartışan Melih Gökçek ve Nihat Doğan bir kez daha karşı karşıya geldi. Nihat Doğan attığı tweet'le Gökçek'e meydan okudu... Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Habertürk canlı yayınında Nihat Doğan'a attığı t

"Siyasi hayatınızı bitirmezsem namerdim"
Geçtiğimiz günlerde canlı yayında tartışan Melih Gökçek ve Nihat Doğan bir kez daha karşı karşıya geldi. Nihat Doğan attığı tweet'le Gökçek'e meydan okudu...
 
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Habertürk canlı yayınında Nihat Doğan'a attığı tweet nedeniyle çıkışınca Doğan canlı yayına telefonla bağlanarak Melih Gökçek'e cevap vermişti. Nihat Doğan, "Başkanım bu kamu mallarına sahip çıktığınız kadar bu halka da sahip çıkın. Lütfen bir orta yol bulun.' diyerek Melih Gökçek'e yüklendi. Melih Gökçek ise Nihat Doğan'a "Bilmediğin konularda bir daha tweet atma." demişti.
 
İşte ikili arasındaki bu atışma twitter'da devam ediyor. Nihat Doğan attığı tweet'le Gökçek'e meydan okudu. Gökçek'in oğlunun kanalında düello teklifinde bulunan Doğan, Gökçek'e "30 dakikada siyasi hayatınızı bitirmezsem namerdim." dedi.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler