Sivas'ta akıl almaz olay!

Özel ekibin 50 günlük çalışmasının ardından katil zanlıları vahşi cinayeti nasıl işlediklerini itiraf etti. 51 yaşındaki adamın cansız bedeni üzeri taşlarla örtülü şekilde boş bir arazide bulundu.Edinilen bilgiye göre, Diriliş mahallesi 17. Sokakta ikamet

Sivas'ta akıl almaz olay!

Özel ekibin 50 günlük çalışmasının ardından katil zanlıları vahşi cinayeti nasıl işlediklerini itiraf etti. 51 yaşındaki adamın cansız bedeni üzeri taşlarla örtülü şekilde boş bir arazide bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Diriliş mahallesi 17. Sokakta ikamet eden İ.Ç. (51), 55 gün önce (4 Ekim 2011) ortadan kayboldu. Kaybolan babasının hayatından ednişe eden kızı S.Ç. olaydan 6 gün sonra polise giderek babasının kaybolduğunu söyledi.

İ.Ç. İÇİN ÖZEL EKİP OLUŞTURULDU

10 Ekim tarihinden 18 Ekim tarihine kadar kayıp olarak aranan İ.Ç., daha sonra Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından incelemeye alındı. Oluşturulan özel ekip olayı en ince ayrıntısına kadar araştırarak İ.Ç.'nin otomobilinin mobese kayıtlarına göre Sivas'tan çıkış yaptığını belirledi.

Daha sonra İ.Ç.'nin irtibatlı olduğu kişileri araştırmaya başlayan özel ekip, yaptığı çalışmanın ardından O. D. (31) ve vatani görevini yapmak üzere Ankara'ya giden İ. A.'yı (20) gözaltına aldı.

4 Ekim tarihinde ortadan kaybolan İ. Ç.'nin kendileri tarafından öldürülüp cesedinin Kangal ilçesi Havuz beldesi yakınlarında bir ağacın dibine atıldıktan sonra üzerini taşla kapattıklarını itiraf etti.

Özel ekip, suçlarını itiraf eden şahısların tarif ettikleri araziye giderek İ.Ç.'nin cansız bedeni ile karşılaştı. Katil zanlılardı çıkarıldığı mahkemece tutuklarak cezaevine gönderildi.

KADIN MERAKI SONU OLDU

İddiaya göre, 4 Ekim tarihinde O. D., İ. Ç.'yi arayarak iki tane bayan ayarladığını söyledi. Bunun üzerine evden otomobili ile ayrılan İ. Ç., daha sonra O. D. ve İ. A. ile buluştu. Otomobil ile Gemerek ilçesine giderken Şarkışla ilçesi yakınlarında bayanların gelmemesi üzerine İ. Ç. ile İ. A. arasında kavga çıktı. Çıkan kavga sonrası İ. A., yanında bulunan ruhsatsız tabancası ile İ. Ç'yi öldürdü. İ. Ç.'yi öldürdükten sonra paniğe kapılan İ. A. ve O. D., İ. Ç.'nin cesedini otomobilin bagajına koyarak Altınyayla ilçesine doğru götürdü. İ. A. ve O.D, İ. Ç.'nin cesedini olayın olduğu yere 30 kilometre uzaklıkta bulunan Karayılan mevkiinde bir ağacın dibine atarak üzerini taşla kapattı. Yapılan çalışmalar sonrası oluşturulan özel ekip tarafından ceset bulunduğu yerden çıkartılırken olayda kullanılan tabanca ise Ulaş ilçesine bağlı bir köyde ele geçirildi. İ. Ç.'nin cenazesi yapılacak olan otopsinin ardından ailesine teslim edileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler