Sıva ustasının acı sonu

Denizli'de bir sıva ustası, palet üzerindeki tuğlaların üzerine devrilmesi sonucu 5.kattan düşerek hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre olay, Deliktaş Mahallesi 1995 Sokak'taki beş katlı bir inşaatta meydana geldi. 42 yaşındaki İzzettin Akgün, sıva ust

Sıva ustasının acı sonu

Denizli'de bir sıva ustası, palet üzerindeki tuğlaların üzerine devrilmesi sonucu 5.kattan düşerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, Deliktaş Mahallesi 1995 Sokak'taki beş katlı bir inşaatta meydana geldi. 42 yaşındaki İzzettin Akgün, sıva ustası olarak çalıştığı inşaat tuğlaların üzerine devrilmesi sonucu dengesini kaybetti. Dengesini kaybeden 6 çocuk babası Akgün yaklaşık 20 metreden aşağı düştü. Olayı gören arkadaşları durumu sağlık ekiplerine haber verirken kısa sürede olay yerine gelen ekipleri Akgün'ün hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Hayatını kaybeden İzzettin Akgün'ün cesedi daha sonra otopsi yapılmak üzere PAÜ Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sıva ustasının acı sonu

Sıva ustasının acı sonu

Sıva ustasının acı sonu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem