Şırnak’ta polis aracı ateşe verildi

Araçta bulunan 2 polis yanmaktan son anda kurtuldu. Çeşitli yerlerinden yanıklar oluşan polis memurları kaçmayı başarırken emniyet aracı kül oldu. Yaralılar hastanede tedavi altına alındı.    Alınan bilgiye göre, Şırnak'ta şehir merkezinde seyir halinde o

Şırnak’ta polis aracı ateşe verildi

Araçta bulunan 2 polis yanmaktan son anda kurtuldu. Çeşitli yerlerinden yanıklar oluşan polis memurları kaçmayı başarırken emniyet aracı kül oldu. Yaralılar hastanede tedavi altına alındı.

    Alınan bilgiye göre, Şırnak'ta şehir merkezinde seyir halinde olan Şırnak Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne ait bir araç, bir grup terör örgütü yandaşı tarafından durduruldu. Yüzleri kapalı örgüt yandaşları, kimlik kontrolü yaptı. Aracın emniyete ait olduğunu, içinde kişilerin de polis memuru olduğunu anlayan örgüt yandaşları aracı ateşe vermek istedi. Bu sırada kaçmak isteyen otomobil atılan molotoflardan dolayı tutuşunca biraz ileride durmak zorunda kaldı. Aracın içindeki 2 polis memuru yaralı halde kaçmayı başardı.

    Polislerin çeşitlerin yerlerinden yandıkları öğrenilirken hastanede tedavi altına alındı. Olaydan hemen sonra bölgeye çok sayıda emniyet kuvveti sevk edildi. Yüzü kapalı örgüt yandaşları ara sokaklara kaçarak buradan polisi taşlı saldırıda bulunmaya devam etti. Polis ise tazyikli su ve biber gazıyla grubu dağıtmaya çalıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem