Şırnak’ta çatışma: 2 yaralı

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde akşam 21.00 sıralarında 2 ayrı şiddetli patlama meydana geldi ve ardından çatışma çıktı. PKK'lıların, askeri bölgelere roketli ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda, 2 asker yaralandı.Edinilen bilgiye göre, 8. Ja

Şırnak’ta çatışma: 2 yaralı

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde akşam 21.00 sıralarında 2 ayrı şiddetli patlama meydana geldi ve ardından çatışma çıktı. PKK'lıların, askeri bölgelere roketli ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda, 2 asker yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, 8. Jandarma Komando Alay Komutanlığı ve bağlı üs bölgeleri, Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'na PKK'lılar tarafından eş zamanlı roketli ve uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunuldu. Çıkan çatışmada, 2 asker yaralandı. Yaralılar, helikopterle Şırnak Asker Hastanesi'ne kaldırıldı.

PKK'lıların kaçış noktalarına top atışı yapılırken, 8. Jandarma Komando Alay Komutanlığı'ndan kalkan kobra helikopterleri ise bölgeyi yoğun ateş altına aldı. PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için bölgede hava destekli operasyon başladığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler