Şırnak'ta çatışma: 2 şehidimiz var

Şırnak'ın Uludere İlçesi kırsalında güvenlik güçlerinin düzenlediği hava destekli operasyonda, 10 terörist öldürülürken, çatışmada 2 askerin şehit düştüğü, 3 askerin ise yaralandığı bildirildi.2 ASKER ŞEHİT DÜŞTÜ Şırnak'ın Uludere İlçesi kırsalında güvenl

Şırnak'ta çatışma: 2 şehidimiz var

Şırnak'ın Uludere İlçesi kırsalında güvenlik güçlerinin düzenlediği hava destekli operasyonda, 10 terörist öldürülürken, çatışmada 2 askerin şehit düştüğü, 3 askerin ise yaralandığı bildirildi.

2 ASKER ŞEHİT DÜŞTÜ
Şırnak'ın Uludere İlçesi kırsalında güvenlik güçlerinin düzenlediği hava destekli operasyonda ilk bilgilere göre 10 PKK'lı öldürüldü. Çatışmada 2 askerin şehit düştüğü 3 askerin de yaralandığı belirtildi. Diğer yandan Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde meydana gelen başka bir çatışmada da 1 terörist öldürülürken, bir terörist de yaralı olarak ele geçirildi. Bu çatışma öncesinde bir kamyonda yakalan 125 kilogram patlayıcı ise imha edildi.

Şırnak'ın Uludere İlçesi'nin Irak sınır kesiminde bir grup PKK'lının eylem hazırlığında olduğu istihbaratı yapan güvenlik güçleri, PKK'lıların bulunduğu alanı tespit etti. Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nın sevk ve idaresinde bölgeye hava destekli operasyon düzenlendi.

Sikorksy helikopterlerle bölgeye indirilen özel eğitimli birlikler, sıcak temas sağladığı PKK'lılarla çatışmaya girdi. Çatışmada ilk bilgilere göre 10 PKK'lı öldürüldü. Öldürülen PKK'lıların silahları da ele geçirilirken, çatımada 2 askerin de yaralandığı öğrenildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem