Şırnak'ta 3 terörist teslim oldu

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, bölücü terör örgütü mensubu 2 teröristin Şırnak Silopi’de, bir teröristin ise Cizre’de silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olduğunu kaydetti.AV TÜFEĞİ BULUNDUÖte yandan bölücü terör örgütü mensubu silahlı

Şırnak'ta 3 terörist teslim oldu

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, bölücü terör örgütü mensubu 2 teröristin Şırnak Silopi’de, bir teröristin ise Cizre’de silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olduğunu kaydetti.

AV TÜFEĞİ BULUNDU

Öte yandan bölücü terör örgütü mensubu silahlı 4 teröristin avlanmak maksadıyla Erzincan’ın Kemah Dereköy bölgesinde bulunan 6 vatandaşın içinde olduğu aracı durdurduğu belirtilen açıklamada, vatandaşların "bölgede avlanmanın yasak olduğu ve bölgeye gelmemeleri yönünde" tehdit edildiği bildirildi. Şahısların üzerlerinde bulunan 2 adet av tüfeği, araç telsizi ve av malzemelerinin de gasp edildiği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem