Şırnak'da kanlı kavga: 3 ölü 10 yaralı

Yağmurca Köyü'nde aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet bulunan 2 aile fertleri arasında bugün saat 15.30 sıralarında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine her iki aileye bağlı fertler, tabanca ve otomatik tüfeklerin de kullanıldığı çat

Şırnak'da kanlı kavga: 3 ölü 10 yaralı

Yağmurca Köyü'nde aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet bulunan 2 aile fertleri arasında bugün saat 15.30 sıralarında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine her iki aileye bağlı fertler, tabanca ve otomatik tüfeklerin de kullanıldığı çatışmaya girdi. Köyde kendi aralarında çatışan ve henüz kimlikleri öğrenilemeyen ailelerden, ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu yaklaşık 10 kişi de yaralandı. Yaralıların durumunun da ağır olduğu belirtilirken, Mardin'in Midyat ve Nusaybin ile Şırnak'ın İdil, Cizre ve Silopi İlçeleri'nden destek için ambulans çağırıldı. Yararılar, Cizre ve İdil'deki hastanelerde tedavi altına alındı.

Olayın duyulmasının ardından jandarma ekipleri Yağmurca Köyü'ne sevk edildi. Olay yerine gelen ve aralarında jandarma komandoların da bulunduğu askerler köyü ablukaya aldı. Giriş çıkışlara izin verilmezken, güvenlik güçleri olayın büyümemesi için köy çevresinde ve köydeki her evin önünde sıkı önlem aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler