Sınırdaki duvar inşaatı tamamlandı

Mardin'in Nusaybin ile Suriye'nin Kamışlı ilçesi arasındaki sınır bölgesinde yapılan ve BDP'lilerin tepkisine yol açan yaklaşık 1 kilometrelik istinat duvarının yapımı tamamlandı.Nusaybin Yeşilken Mahallesi yakınlarındaki 2'nci Hudut Taburu ile Bağdat Köp

Sınırdaki duvar inşaatı tamamlandı

Mardin'in Nusaybin ile Suriye'nin Kamışlı ilçesi arasındaki sınır bölgesinde yapılan ve BDP'lilerin tepkisine yol açan yaklaşık 1 kilometrelik istinat duvarının yapımı tamamlandı.

Nusaybin Yeşilken Mahallesi yakınlarındaki 2'nci Hudut Taburu ile Bağdat Köprüsü Mevkii'ni kapsayan Suriye sınırındaki yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki istinat duvarının yapımı tamamlandı. Yapımı tamamlanan beton duvar, yaklaşık 1 metre 50 santimi bulurken, duvarın üzerine de 1 metre 20 santim metre yüksekliğindeki tel elek tabir edilen tel perde dikildi. Kesici tel örgülerle birlikte yaklaşık 2 metre 70 santime ulaşan perde beton duvar dibine ise 3 jiletli tel örgüsü konuldu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem