Sınırda savaş uçağı hareketliliği

Hakkari'nin Yüksekova ve Şemdinli ilçelerinde sabah saatlerinde hava hareketliliği yaşandı. Savaş uçakları Yüksekova ve Şemdinli üzerinden geçip Kuzey Irak yönüne gittiği gözlendi.Son günlerde artan PKK saldırıları sonrası sınır birliklerine yoğun bir şek

Sınırda savaş uçağı hareketliliği

Hakkari'nin Yüksekova ve Şemdinli ilçelerinde sabah saatlerinde hava hareketliliği yaşandı. Savaş uçakları Yüksekova ve Şemdinli üzerinden geçip Kuzey Irak yönüne gittiği gözlendi.

Son günlerde artan PKK saldırıları sonrası sınır birliklerine yoğun bir şekilde asker sevk edilirken, zaman zaman hava hareketliliği de gözleniyor. Bu sabah saatlerinde Hakkari'nin Yüksekova ve Şemdinli ilçelerinde savaş uçakları alçak uçuş yaptı. Van tarafından gelen 5 savaş uçağı Yüksekova ve Şemdinli ilçeleri üzerinden geçerek, Kuzey Irak'a yöneldi. Uçaklar Türkiye ve Irak sınırındaki dağlardan üzerinden geçtikten sonra gözden kayboldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem