Sınırda hareketli saatler

Genelkurmay Başkanlığı, Suriye sınırındaki hudut karakollarını ve görevlerini icra eden güvenlik güçlerinin görüntülerini paylaştı. Güvenlik güçleri son olarak Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde IŞİD'e katılmak isteyen ve Suriye'ye geçmek isteyen 1'i Türk 14

Sınırda hareketli saatler

Genelkurmay Başkanlığı, Suriye sınırındaki hudut karakollarını ve görevlerini icra eden güvenlik güçlerinin görüntülerini paylaştı. Güvenlik güçleri son olarak Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde IŞİD'e katılmak isteyen ve Suriye'ye geçmek isteyen 1'i Türk 14 kişiyi sınır hattında yakaladı.

IŞİD'E KATILMAK İSTEYEN 14 KİŞİ YAKALANDI

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde, IŞİD'e katılmak isteyenlerin sınırda yakalanmasıyla ilgili açıklama yeraldı. Geçen pazartesi günü meydana gelen olaya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Güvenlik güçleri tarafından 09 Şubat 2015 saat 15.00’da, Oğuzeli İlçesi Sazgın Mahallesi'nde DEAŞ’a katılmak maksadıyla Türkiye’den Suriye’ye geçmeye çalışan, bir Türk Vatandaşı ile 13 yabancı uyruklu şahıs yakalanmıştır. Cumhuriyet Savcısının talimatıyla, ifadelerinin alınmasını müteakip söz konusu şüphelilerden, Türk vatandaşı olan serbest bırakılmış, 13 yabancı uyruklu şahıslar sınır dışı edilmek üzere Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğüne teslim edilmiştir."

SINIRDA GÖREV YAPAN ASKERLERİN GÖRÜNTÜSÜ

Genelkurmay Başkanlığı, Suriye sınır hattında yer alan hudut karakollarını ve bu karakollarda görevlerini icra eden güvenlik güçlerini görüntülerini paylaştı. Askerlerin son dönemde Suriye sınır hattında kaçakçılık girişiminde bulunan ve kaçak geçiş yapmak isteyenlere göz açtırmıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler