Sınırda gerginlik! 2 yaralı

Arıcı Mahallesi'nden yasa dışı yollarla sınırı geçmeye çalışan ve kaçakçılık yaptıkları öne sürülen bir grubu fark eden askerler, 'Dur' ihtarında bulundu. Güvenlik güçlerinin uyarısına aldırış etmeyen gruba açılan ateş sonucu Mehmet A., ve Hasan A. ayakla

Sınırda gerginlik! 2 yaralı

Arıcı Mahallesi'nden yasa dışı yollarla sınırı geçmeye çalışan ve kaçakçılık yaptıkları öne sürülen bir grubu fark eden askerler, 'Dur' ihtarında bulundu. Güvenlik güçlerinin uyarısına aldırış etmeyen gruba açılan ateş sonucu Mehmet A., ve Hasan A. ayaklarından yaralandı. Askerlerin ihbarı üzerine sınır hattına gelen sağlık görevlileri tarafından ambulanslara taşınan yaralılar, Akçakale Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste ilk müdahaleleri yapılan yaralılar,Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler