Sınırda çatışma sürüyor

Şiddetlenen çatışmalardan dolayı Suriye’nin Keseb Kasabası yakınlarına düşen havan ve top mermileri sebebiyle orman yangını çıktı. Üç gündür devam eden çatışmalardan dolayı atılan havan ve top mermileri sebebiyle farklı noktalarda başlayan orman yangını,

Sınırda çatışma sürüyor

Şiddetlenen çatışmalardan dolayı Suriye’nin Keseb Kasabası yakınlarına düşen havan ve top mermileri sebebiyle orman yangını çıktı. Üç gündür devam eden çatışmalardan dolayı atılan havan ve top mermileri sebebiyle farklı noktalarda başlayan orman yangını, geniş bir alana yayılıyor.

Geniş bir alana yayılan orman yangını hem Türkiye tarafında hem de Suriye tarafında büyüyerek devam ediyor. Çıkan orman yangınlarına yaşanan çatışmalardan dolayı müdahale edilemiyor.

Orman yangınlarından çıkan dumanlar Yayladağı ilçesi ve Keseb Kasabasını etkisi altına alarak, iki yerleşim yerini de duman altında bıraktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem