Sınırda casus alarmı!

Genelkurmay Başkanlığı, Suriye sınırında üç Danimarka ve iki Suriye uyruklu kişinin içerisinde elektronik eşya bulunan 5 çanta ile yakalandığını bildirdi.Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Türkiye-Suriye hududunda, Kara Kuvvetleri Komutanlığı

Sınırda casus alarmı!

Genelkurmay Başkanlığı, Suriye sınırında üç Danimarka ve iki Suriye uyruklu kişinin içerisinde elektronik eşya bulunan 5 çanta ile yakalandığını bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Türkiye-Suriye hududunda, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Hudut Birlikleri tarafından Hatay Narlıca Hacıpaşa Hudut Karakol sorumluluk sahasında, üç Danimarka ve iki Suriye uyruklu kişinin, içerisinde muhtelif elektronik eşya bulunan 5 çanta ile birlikte, 01 Şubat 2014 tarihinde saat 16.00 sularında, Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı geçiş yaparken Hudut Unsurlarımız tarafından yakalandığı kaydedildi. Açıklamada, şahısların mülakatları yapılmak üzere Babatorun Jandarma Karakol Komutanlığı'na teslim edildiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem