Sınırda askeri hareketlilik başladı

Güneydoğu'da bahar mevsiminin gelmesi ve yaklaşan seçimlerle birlikte askeri hareketlilikte artmaya başladı.Siirt'te mayın ve uzaktan kumandalı patlayıcılara karşı dayanıklı olan ve "Kirpi" ismi verilen zırhlı araçların stratejik bölgelerdeki askeri birli

Sınırda askeri hareketlilik başladı

Güneydoğu'da bahar mevsiminin gelmesi ve yaklaşan seçimlerle birlikte askeri hareketlilikte artmaya başladı.

Siirt'te mayın ve uzaktan kumandalı patlayıcılara karşı dayanıklı olan ve "Kirpi" ismi verilen zırhlı araçların stratejik bölgelerdeki askeri birliklere gönderileceği öğrenildi.

Bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte Güneydoğu'daki bazı kentlerde askeri hareketlilik sürüyor. Bölgede mayın ve uzaktan kumandalı patlayıcılara karşı dayanıklı olan ve her biri yaklaşık 13 personel taşıyabilen, "Kirpi" ismi verilen yaklaşık 20 zırhlı araç konvoy şeklinde Batman'dan geçerek Siirt yönüne gitti.

Kirpi araçlarında oluşan konvoya olası saldırılara karşı sinyal kesici Jammerlar da eşlik ederken, Kirpilerin stratejik öneme sahip kırsal kesimdeki askeri birliklere gönderilebileceği kaydediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler