Sınıra zırhlı araç sevkiyatı

Bugün öğlen saatlerinde Van yönünden gelen yaklaşık 40 kirpi tipi zırhlı araç, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'na giriş yaptı.Güvenlik güçleri tarafından PKK'ya yönelik karadan ve havadan operasyonlar aralıksız sürerken, sınır birliklerine de ter

Sınıra zırhlı araç sevkiyatı

Bugün öğlen saatlerinde Van yönünden gelen yaklaşık 40 kirpi tipi zırhlı araç, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'na giriş yaptı.

Güvenlik güçleri tarafından PKK'ya yönelik karadan ve havadan operasyonlar aralıksız sürerken, sınır birliklerine de teröristlerin sızmalarına karşı askeri sevkiyat devam ediyor. Bugün Van'dan gelen mayına dayanıklı kirpi tipi zırhlı 40 araç, sinyal bozucu jammerler eşliğinde Hakkari kent merkezinden geçti.

Konvoyun geçişi sırasında polisin de geniş güvenlik önlemi aldığı dikkat çekerken; Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'na giriş yapan zırhlı kirpilerin sınır birliklerine sevkedileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem