Sınıra tanklar konuşlandırıldı

Suriye’de devam eden iç savaş ve çatışmalar nedeniyle Türkiye’de sınır boyunca üst düzey güvenlik önlemleri alındı. Şırnak’ın Cizre ile Mardin’in Nusaybin ilçeleri arasındaki bölgede yer alan Suriye sınırına hakim tepelere son günlerde Türk Silahlı Kuvvet

Sınıra tanklar konuşlandırıldı

Suriye’de devam eden iç savaş ve çatışmalar nedeniyle Türkiye’de sınır boyunca üst düzey güvenlik önlemleri alındı. Şırnak’ın Cizre ile Mardin’in Nusaybin ilçeleri arasındaki bölgede yer alan Suriye sınırına hakim tepelere son günlerde Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından tanklar konuşlandırıldı.

Tankların yanında zırhlı araçlarında bulunduğu bölgede askerlerin sık sık devriye gezdiği görüldü. Tankların konuşlandırıldığı sınırın karşı tarafında bulunan ve Kürtlerin yoğunlukta olduğu Derko Hemku ve Andiver kentlerinin Türkiye sınırında ise YPG bayraklarının dalgalanması ise dikkat çekti.

Öte yandan Mardin’in Nusaybin ilçesi istikametinden gelen askeri araç konvoyu geniş güvenlik önlemleri altında Cizre’ye ulaştı. Konvoy, geniş güvenlik önlemleri altında tank taburuna geçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem