Sınıra askeri sevkiyat

Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nden 'Kirpi' adı verilen 50'nin üzerinde askeri zırhlı araç, bu sabah konvoy halinde Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi yönüne gitti.Mardin'in Nusaybin İlçesinden Şırnak'ın Cizre İlçesi'ne önceki gün çok sayıda 'Fırtına tankı' sevk

Sınıra askeri sevkiyat

Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nden 'Kirpi' adı verilen 50'nin üzerinde askeri zırhlı araç, bu sabah konvoy halinde Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi yönüne gitti.

Mardin'in Nusaybin İlçesinden Şırnak'ın Cizre İlçesi'ne önceki gün çok sayıda 'Fırtına tankı' sevkiyatından sonra, bu sabah saatlerinde ise Mardin'in Kızıltepe İlçesi yönünden Viranşehir yönüne doğru askeri araç sevkiyatı yapıldı. 50’nin üzerinde askeri araç, geniş güvenlik önlemleri altında Kızıltepe ilçesi yönünden Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine doğru hareket etti. Kızıltepe ilçe merkezinden askeri konvoyun geçişi sırasında geniş güvenlik önlemleri alındı. Konvoya sinyal kesici 'Jammer' araçları da eşlik etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler