Sınır kapısı giriş ve çıkışa kapatıldı!

Gaziantep'in Karkamış İlçesi'nin karşısında bulunan Suriye'nin Halep kentine bağlı Cerabulus İlçesi'nde, muhalifler ile El Kaide bağlantılı Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) mensupları arasında çıkan çatışmalar nedeniyle Karkamış Gümrük Kapası geçici olarak g

Sınır kapısı giriş ve çıkışa kapatıldı!

Gaziantep'in Karkamış İlçesi'nin karşısında bulunan Suriye'nin Halep kentine bağlı Cerabulus İlçesi'nde, muhalifler ile El Kaide bağlantılı Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) mensupları arasında çıkan çatışmalar nedeniyle Karkamış Gümrük Kapası geçici olarak geçişlere kapatıldı.

Karkamış'ın karşısında bulunan Suriye'nin Cerabulus İlçesi'nde, İslam Cephesi ile IŞİD mensupları arasında dün çatışma çıktı. İlçenin kontrolünü ele geçirmek için süren çatışmalar, bugünde artarak devam etti. Yoğun patlama ve silah seslerinin duyulduğu Cerabulus'taki çatışmalar, Karkamış'ta tedirginliğe yol açtı. Yetkililer, güvenlik gerekçesiyle Suriye'ye açılan Karkamış Sınır Kapısı'nı geçici süreliğine geçişlere kapatıldığını duyurdu. Güvenlik güçleri ise sınır hattında önlemlerini arttırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem