Sınır birliklerine askeri sevkiyat

 Bölgedeki operasyonlar yoğunluk kazanırken, Van istikametinden gelen 60 araçlık askeri konvoy,sınır bölgelerine gitti.Mayına dayanıklı ve 'Kirpi' adı verilen zırıhlı araçlardan oluşan konvoyu, kobra helikopterlerin koruduğu gözlendi.Güvenlik güçleri tara

Sınır birliklerine askeri sevkiyat

 

Bölgedeki operasyonlar yoğunluk kazanırken, Van istikametinden gelen 60 araçlık askeri konvoy,sınır bölgelerine gitti.Mayına dayanıklı ve 'Kirpi' adı verilen zırıhlı araçlardan oluşan konvoyu, kobra helikopterlerin koruduğu gözlendi.

Güvenlik güçleri tarafından PKK'ya yönelik sınır bölgelerinde karadan ve havadan operasyonlar aralıksız sürerken, PKK'lıların sızmalarına karşı sınır birliklerine de askeri sevkiyat yapılıyor. Bugün Van'dan gelen mayına dayanıklı kirpi tipi zırhlı 60 araç, sinyal bozucu jammerler eşliğinde Çukurca ilçesindeki sınıra doğru gitti. 

Sınıra sevk edilen 60 araçtan oluşan ve kirpi tipi araçlardan oluşan konvoy için yol boyu güvenlik önlemleri alınırken, kobra helikopterlerin de konvoya eşlik ettikleri gözlendi. Bu arada konvoyun içinde bazı boş askeri tırların olması da dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler