Sınıfta öğretmene bıçaklı saldırı

Edinilen bilgiye göre olay, Esenyurt Kıraç Lisesi'nde saat 16.00 sularında meydana geldi. İddiaya göre, tasdikname ile okuldan uzaklaştıran ve ismi açıklanmayan bir öğrenci, yaşının küçük olması dolayısıyla velisinin gelerek belgeyi alması istendi.Bunun ü

Sınıfta öğretmene bıçaklı saldırı

Edinilen bilgiye göre olay, Esenyurt Kıraç Lisesi'nde saat 16.00 sularında meydana geldi. İddiaya göre, tasdikname ile okuldan uzaklaştıran ve ismi açıklanmayan bir öğrenci, yaşının küçük olması dolayısıyla velisinin gelerek belgeyi alması istendi.

Bunun üzerine arkadaşlarıyla görüşmek için sınıfa giden öğrenci, burada sınıf öğretmeni Narife Çekcek (28) ile tartışmaya başladı.

Bu sırada tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine belindeki bıçağı çeken öğrenci Çekcek'i karın boşluğundan yaraladı. Saldırıda ağır yaralanan öğretmen, çağırılan ambulansla Esenyurt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olaya tanık olan öğrenciler büyük panik yaşarken saldırgan olayın ardından kaçarak uzaklaştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Yapılan kısa süreli takibin ardından gözaltına alınan ve ismi açıklanmayan öğrenci Esenyurt Çocuk Büro Amirliği'ne götürüldü.

Hastaneye kaldırılan Çekcek'in ameliyata alındığı ve hayati tehlikesin sürdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler