Sinem Kobal gelin oluyor

Arda Turan ile defalarca evlilik planı yapan ancak bir türlü evlenemeyen ve evlilik nedeniyle ayrılan Sinem Kobal nihayet hayaline kavuşuyor ancak damat İbrahim Çelikkol.Gözlerden uzak aşkta sürpriz gelişme... Sinem Kobal-İbrahim Çelikkol evlilik kararı a

Sinem Kobal gelin oluyor

Arda Turan ile defalarca evlilik planı yapan ancak bir türlü evlenemeyen ve evlilik nedeniyle ayrılan Sinem Kobal nihayet hayaline kavuşuyor ancak damat İbrahim Çelikkol.

Gözlerden uzak aşkta sürpriz gelişme... Sinem Kobal-İbrahim Çelikkol evlilik kararı aldı. 6 aydır birlikte olan ve ilişkileri hakkında hiç konuşmayan çift, sosyal medyada yayınladıkları fotoğraflarla beraber olduklarını ilan etmişti. Çelikkol'un yakın çevresinden alınan bilgiye göre Kobal ve Çelikkol, ekim ayında nikah masasına oturmayı planlıyor. Yakışıklı oyuncunun arkadaşlarına “Her şey bu kadar yolunda giderken uzatmanın bir anlamı yok. Bir aksilik çıkmazsa ekimde evleniriz” dediği öğrenildi. İkili bir süredir Çelikkol'un Riva'daki çiftliğinde kalıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem