Simav'da 2.5 saatte 20 deprem!

Kütahya'nın Simav İlçesi 4.3 büyüklüğünde bir deprem ile sarsıldı. Depremin ardından geçen 2 buçuk saatlik süre içinde meydana gelen 20 sarsıntı tedirginlik yarattı.Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, d

Simav'da 2.5 saatte 20 deprem!

Kütahya'nın Simav İlçesi 4.3 büyüklüğünde bir deprem ile sarsıldı. Depremin ardından geçen 2 buçuk saatlik süre içinde meydana gelen 20 sarsıntı tedirginlik yarattı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, dün (salı) saat 23. 45 sıralarında merkez üssü Simav'ın Söğüt Köyü olan bir deprem meydana geldi. Yerin 6.2 kilometre derinliğinde 4.3 büyüklüğündeki deprem hafif şekilde hissedildi. Deprem nedeniyle ölen ya da yaralanan olmadı.

Bu depremin ardından bölgede 20 artçı sarsıntı daha hissedildi. 2 saat 30 dakikalık süre içerisinde en küçüğü 2.2, en büyüğü ise 3.6 büyüklüğünde olan sarsıntılar nedeniyle vatandaşlar tedirgin oldu, sokaklara çıktı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem