Silvan’da yasak 4’üncü gününde

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 3 mahallede 4'üncü gününe giren sokağa çıkma yasağı ile birlikte operasyonlar sürüyor.Silvan'ın yoğun hendek ve barikatların bulunduğu merkez Tekel, Konak ve Mescit mahallelerinde Salı günü ilan edilen sokağa çıkma yasağı sü

Silvan’da yasak 4’üncü gününde

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 3 mahallede 4'üncü gününe giren sokağa çıkma yasağı ile birlikte operasyonlar sürüyor.

Silvan'ın yoğun hendek ve barikatların bulunduğu merkez Tekel, Konak ve Mescit mahallelerinde Salı günü ilan edilen sokağa çıkma yasağı sürüyor. Yasak çerçevesinde Diyarbakır ve Ankara'dan çok sayıda özel harekat polisi sevk edilerek, geniş kapsamlı operasyon başlatılan ilçe silah sesleriyle yankılanıyor. Dün bir özel harekat polisinin Kanas ile başından vurularak şehit edildiği ilçede şiddetli çatışmalar yaşanıyor. Bir taraftan teröristle çatışan polis, diğer taraftan tuzaklanmış patlayıcıları etkisiz hale getirerek, hendekleri kapatmaya çalışıyor. İlçedeki operasyonlara havadan helikopterler de destek veriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler