Silvan’da operasyonlar sürüyor

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde dün polise ateş açılmasıyla başlayan çatışmalar bugün de sürüyor. İlçede teröristler tarafından kazılan hendekler ise bir bir kapatılıyor.Silvan'ın merkez Tekel, Konak ve Mescit Mahallelerinde dün saat 05.00'da ilan edilen s

Silvan’da operasyonlar sürüyor

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde dün polise ateş açılmasıyla başlayan çatışmalar bugün de sürüyor. İlçede teröristler tarafından kazılan hendekler ise bir bir kapatılıyor.

Silvan'ın merkez Tekel, Konak ve Mescit Mahallelerinde dün saat 05.00'da ilan edilen sokağa çıkma yasağı sürüyor. Yasağın ilan edilmesinin ardından ilçede hendekleri kapatmak için operasyon düzenleyen polise ateş açılmasıyla başlayan çatışmalar, bugün şiddetlendi. Sabah saatlerinde teröristleri ve hendekleri etkisiz hale getirmek için bir kez daha hareket geçen güvenlik güçleri ile teröristler arasında şiddetli çatışmalar yaşandı.

Çatışmaların devam ettiği ilçede, birçok hendek ise içerisindeki patlayıcılar etkisiz hale getirildikten sonra kamyonlarla taşınan kumlar dökülerek kapatıldı.

Silvan’da operasyonlar sürüyor

Silvan’da operasyonlar sürüyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem