Silvan'a gitmek istiyorlar!

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'ne bağlı Altınova Beldesi'nde 91/3 tertip asker adayları, PKK'nın hain saldırıda 13 askeri şehit ettiği Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'ne gitmek istediklerini söyledi.BİR AN ÖNCE KIŞLADA OLMAK İSTİYORUZ91/3 tertip olarak askere gi

Silvan'a gitmek istiyorlar!

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'ne bağlı Altınova Beldesi'nde 91/3 tertip asker adayları, PKK'nın hain saldırıda 13 askeri şehit ettiği Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'ne gitmek istediklerini söyledi.

BİR AN ÖNCE KIŞLADA OLMAK İSTİYORUZ

91/3 tertip olarak askere gitmeye hazırlanan ve gece eğlencelerini, Diyarbakır'daki hain pusuda 13 Mehmetçik'in şehit olması, 7'sinin de yaralanması üzerine iptal eden 27 gençten bir bölümü, bugün Belediye Başkanı emekli Yarbay CHP'li Asım Sürer'i ziyaret etti. Hain saldırıya duydukları öfkeyi asker kökenli başkanla paylaşan gençler, Silvan'a gitmek istediklerini söyledi. Gençler, "Bir an önce kışlada olmak istiyoruz hatta bizi Silvan'a gönüllü alsınlar. Şehit olan arkadaşlarımızın öcünü almak için biz de şehit olmaya hazırız. Bu vatanı kimsenin bölmesine izin vermeyiz. Vatanımızı, bayrağımızı düşmana çiğnetmeyiz. Şehit anaları, babaları ve yakınlarına buradan söz veriyoruz, 91/3 tertip askerler olarak Balıkesirli bizleri unutmasınlar, onlara Türk'ün gücünü göstereceğiz. Bizler bu vatan bu bayrak için gerektiğinde şehit olmaya hazırız" dedi.

TAHRİKE KAPILMAYIN

Belediye Başkanı Asım Sürer de asker adaylarına, yapacakları görevin kutsallığından bahsetti. Kendisinin de emekli bir yarbay olduğunu hatırlatan Sürer, "Fazla tahrike kapılmadan vatanı ve bayrağı koruyun. Üstlerinize saygılı olun. Ben kritik yerlerde görev yaptım. Sizin gibi askerlerim oldu. Onlara hep 'Yaptığınız görevin bilincini ve değerini bilin' dedim. Şimdi size de aynı şeyi söylüyorum. Allah'a emanet olun" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler