Silvan şehidinin kimliği ve memleketi belli oldu

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde teröristlerin zırhlı araca roketli saldırısı sonucu şehit düşen polisin adı ve memleketi belirlendi.Sokağa çıkma yasağının ve operasyonların devam ettiği, şiddetli çatışmaların yaşandığı Silvan ilçesinde, teröristler tarafın

Silvan şehidinin kimliği ve memleketi belli oldu

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde teröristlerin zırhlı araca roketli saldırısı sonucu şehit düşen polisin adı ve memleketi belirlendi.

Sokağa çıkma yasağının ve operasyonların devam ettiği, şiddetli çatışmaların yaşandığı Silvan ilçesinde, teröristler tarafından Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı'na (TOMA) bu akşam saatlerinde yapılan roketli saldırıda şehit olan polis memurunun adı ve memleketi belirlendi. Şehidin Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli Arif Demir, memleketinin ise Konya olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler